Termeni si Conditii


Inainte de a utiliza site-ul www.biowind.ro/meselemn este necesar sa cititi si acceptati acesti termini si conditii.
Daca nu acceptati acesti termini si conditii va rugam sa nu utilizati acest site.
Noi biowind.ro/meselemn ne rezervam dreptul de a modifica revizuii si complete prezentii termini si conditii in orice moment. Aceste modificari sunt facute publice pe aceasta pagina si intra in vigoare in momentul modificarii si aparitia ei pe site. Pentru aceasta va rugam in mod regulat sa recititi acesti termnei si conditii deoarece utilizarea site-ului dupa ce modificarile sunt postate inseamna ca sunteti de accord cu termenii si conditiile din momentul respectiv. Scopul nostru este sa va oferim o gama larga de produse la cele mai bune preturi si conditii de livrare. Pentru a va intari increderea in magazinul nostru online firma noastra va ofera posibilitatea de a returna produsele cumparate intr-un termen de 10 zile de la cumparare. Daca veti opta pentru returnarea produsului va rugam il trimiteti in aceleasi conditii in care ati primit produsul si sa trimiteti scurta descriere a inconvenientului si motivele pentru care le-ati returnat. Daca returnati un produs aveti doua optiuni: returnarea banilor sau cumpararea unui alt produs in valoarea pretului achitat. 

 
1. Definitii

Termenii si conditiile se aplica vanzarilor de bunuri. Realizate de catre S.C. BIO Ferestre si Usi S.R.L. si de partenerii contractanti, prin intermediul magazinului onaline www.biowind.ro/meselemn catre cumparatorul final. 
Utilizator: Persoane fizice si juridice inregistrate pe site-ul nostru.
Cumparator:  Persoane fizice si juridice care emit o comanda ferma.
Compania: (Proprietar)  SC BIO Ferestre si Usi SRL cu datele de identificare Satu Ruseni nr. 143 jud. Satu Mare RO 29279043 si J30/809/2011 cu calitatea de proprietar al domeniului , al magazinului online si al marcii inregistrate www.biowind.ro/meselemn  
Vanzator: Proprietarul sau partenerul contractant al acestuia.
Site: Magazinul online www.biowind.ro/meselemn 
Bunuri si Servicii: orice produs sau serviciu care urmeaz─â a fi furnizate de c─âtre Vânz─âtor, Cump─âr─âtorului, incluzând ┼či bunurile ┼či serviciile men┼úionate în Comand─â. 
Comanda – un document electronic sau telefonic ce intervine ca forma de comunicare între Vânz─âtor ┼či Cump─âr─âtor, prin care Vânz─âtorul este de acord s─â livreze Bunurile ┼či Serviciile ┼či Cump─âr─âtorul este de acord s─â primeasca aceste Bunuri ┼či Servicii ┼či s─â fac─â plata acestora. 
Contract – o Comanda confirmat─â de c─âtre Vânz─âtor. 
Drepturi de Proprietate Intelectual─â (reg─âsite prescurtat D.P.I.) – toate drepturile imateriale incluzând f─âr─â a se limita la: numele comercial, drepturile asupra bazei de date, know-how, structura comercial─â construit─â ┼či modalitatea de dezvoltare a acesteia, dreptul de autor, drepturi de proiectare, con┼úinut, modele, patente, m─ârci înregistrate ┼či înregistr─âri ale numelor de domenii. 
Specifica┼úii – toate specifica┼úiile ┼či/sau descrierile Bunurilor ┼či Serviciilor a┼ča cum sunt mentionate în Comand─â.

2. Proceduri Contractuale

Dupa lansarea unei comenzi electronice pe site sau telefonice , cumparatorul este de accord cu forma de comunicare email sau telephonic prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunea. 
O comanda este compusa din:        
– comanda cu date de livrare si facturare 
– specificatiile cumparatorului daca este cazul
– termini si conditii 

Dac─â Vânz─âtorul confirm─â comanda, acest lucru va implica o acceptare complet─â a Comenzii ┼či a Termenilor. Acceptarea comenzii de c─âtre Vânz─âtor se consider─â finalizat─â atunci când exista o confirmare verbal─â (telefonic─â) sau electronic─â (e-mail) din partea Vânz─âtorului c─âtre Cump─âr─âtor, f─âr─â a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Pân─â la confirmarea comenzii aceasta nu are valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intr─â în vigoare la confirmarea Comenzii de c─âtre Vânz─âtor. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii ┼či Condi┼úiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat, acestea fiind completate dup─â caz de Certificatul de Garan┼úie emis de c─âtre Vânz─âtor sau un furnizor al acestuia.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului www.biowind.ro/meselemn, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Sc BIO Ferestre si Usi Srl si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii Sc BIO Ferestre si Usi Srl si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a Sc BIO Ferestre si Usi Srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
In cazul in care observati o incalcare a drepturilor de autor de catre biowind.ro/meselemn va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa: info[at]biowind.ro/meselemn www.biowind.ro/meselemn/contact 
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Sc BIO Ferestre si Usi Srl sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Informaţii personale

Sunte┼úi de acord c─â furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat dup─â îndeplinirea tuturor formalit─â┼úilor de înregistrare cerute.

Dup─â completarea formularului de înregistrare, utilizatorul are la dispozi┼úie un cont pentru utilizarea serviciilor.

Informa┼úiile furnizate trebuie s─â fie corecte. Optând pentru înregistrare, v─â obliga┼úi s─â ne furniza┼úi corect numele, adresa ┼či alte informa┼úii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informa┼úii, accesa┼úi link-ul http://biowind.ro/meselemn/customer/account/

Dac─â unele din datele despre dumneavoastr─â sunt incorecte, v─â rug─âm s─â ne informa┼úi cât mai curând posibil sau s─â face┼úi modific─ârile necesare în contul dumneavoastr─â.

Prin accesarea contului ┼či utilizarea parolei personale sunte┼úi responsabil pentru toate ac┼úiunile care decurg din folosirea acestora. Societatea nu poate fi f─âcut─â responsabil─â pentru erorile survenite în urma neglijen┼úei utilizatorului privind securitatea ┼či confiden┼úialitatea contului ┼či parolei sale.

Societatea nu-┼či asum─â niciun fel de responsabilitate pentru situa┼úiile în care utilizatorul î┼či public─â adresa sau orice alte date personale, din proprie initia┼úiv─â, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

Identitatea utilizatorilor nu va fi dezv─âluit─â în cazul în care, prin informa┼úiile postate, ace┼čtia ar putea fi pu┼či în pericol. La înregistrare, utilizatorii vor folosi adresa de email ca identificator (username/email) ┼či parola (password) sau serviciile ter┼úilor ( facebook, google ┼či yahoo )

6. Securitatea datelor personale

Conform cerin┼úelor Legii nr. 677/2001 pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date, modificat─â ┼či completat─â ┼či ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či protec┼úia vie┼úii private în sectorul comunica┼úiilor electronice SC BIO Ferestre si Usi SRL – are obliga┼úia de a administra în Condi┼úii de siguran┼ú─â ┼či numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furniza┼úi despre dumneavoastr─â, un membru al familiei dumneavoastr─â ori o alt─â persoan─â. Scopurile colect─ârii datelor sunt confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, po┼čt─â sau alte mijloace de comunicare despre ac┼úiunile ulterioare, marketing, reclam─â ┼či publicitate, statistic─â ┼či servicii de comunica┼úii electronice. Refuzul de a furniza datele va interzice participarea în cadrul concursurilor sau accesul la unele servicii ale site-urilor Societ─â┼úii.

Datele dumneavoastr─â personale vor putea fi transmise autorit─â┼úilor în drept cu scopul verific─ârii tranzac┼úiilor comerciale sau altor autorit─â┼úi în drept pentru efectuarea oric─âror verific─âri justificate în baza legii.

Datele furnizate de c─âtre clien┼úi sunt strict confiden┼úiale. Vânz─âtorul se angajeaz─â în fa┼úa clien┼úilor s─âi s─â nu furnizeze aceste date unor ter┼úe persoane sau companii ┼či s─â le utilizeze strict pentru uzul rela┼úiei de afaceri dintre client ┼či vânz─âtor.

Categoriile de date prelucrate de Societate sunt numele ┼či prenumele, sexul, data ┼či locul na┼čterii, cet─â┼úenia, semn─âtura, telefon/fax, adresa (domiciliu/re┼čedin┼úa), formare profesional─â/diplome/studii, e-mail, imagine ┼či voce, date de identificare ale persoanelor juridice, etc. Câ┼čtig─âtorilor concursurilor organizate de Societate li se va solicita o copie a CI/BI în vederea verific─ârii corectitudinii datelor furnizate la înscriere, astfel încât premiile s─â fie acordate câ┼čtig─âtorilor de drept; totodat─â, datele con┼úinute în CI/BI sunt necesare în scopul re┼úinerii ┼či vir─ârii la bugetul de stat a impozitului aferent premiilor câ┼čtigate. Datele prelucrate vor fi stocate în baze de date computerizate.

Prin participarea la concursurile sau accesul la unele servicii ale site-urilor Societ─â┼úii, sunte┼úi de acord s─â primiti informa┼úii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Societate, partenerii contractuali ai operatorului, alte companii din acela┼či grup cu operatorul, furnizori de servicii ┼či bunuri ┼či mass-media.

Societatea se oblig─â s─â nu fac─â public─â adresa de e-mail a utilizatorilor ┼či s─â nu o dezv─âluie unei ter┼úe p─âr┼úi, dac─â aceasta nu se afla între partenerii agrea┼úi în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea ┼či/sau procedurile judiciare.

Societatea nu r─âspunde de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul ┼či care ar putea conduce la dezv─âluirea sau compromiterea datelor.

Acest site folose┼čte m─âsuri de securitate împotriva pierderii, alter─ârii sau folosirii gre┼čite a informa┼úiilor care se afl─â în controlul nostru.

Vânz─âtorul certific─â faptul c─â va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comer┼úul electronic, precum a Ordonan┼úei nr. 130/2000 privind protec┼úia consumatorilor la încheierea ┼či executarea contractelor la distan┼úa cu modific─ârile ulterioare. Printre aceste drepturi se num─âr─â (enumerarea neavând un caracter limitativ): 
a. dreptul de a cere Societ─â┼úii s─â v─â confirme dac─â prelucreaz─â sau nu datele dumneavoastr─â personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere Societ─â┼úii s─â rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, în mod gratuit, acele date furnizate a c─âror prelucrare nu este conform─â dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere Societ─â┼úii s─â înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
d. dreptul de a v─â adresa justitiei;

Pentru exercitarea acestor drepturi, v─â puteti adresa printr-un email la www.biowind.ro/meselemn/contact sau cu o cerere scris─â, datat─â ┼či semnat─â, însotit─â de o copie a actului Dvs. de identitate, la adresa de coresponden┼ú─â: localitatea Sat Ruseni nr.143  , judetul Satu Mare. La primirea solicit─ârii, Societatea se oblig─â: s─â rectifice, actualizeze, blocheze, stearg─â sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a c─âror prelucrare nu este conform─â dispozi┼úiilor Legii nr. 677/2001 privind protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date, sau s─â înceteze prelucrarea datelor dumneavoastr─â personale.

În cazul pla┼úilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuat─â prin intermediul solu┼úiilor de plat─â online oferite de Pay Secure.

În vederea elimin─ârii riscului ca datele dumneavoastr─â s─â intre în posesia ┼či s─â fie folosite abuziv de ter┼úe persoane:

Societatea ┼či Pay Secure garanteaz─â securitatea sistemelor informatice.

Informaţiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Societăţii sau pe serverele Pay Secure.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastr─â, sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastr─â a fost emis de c─âtre o banc─â certificat─â în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzac┼úiei se face doar dup─â autentificarea dumneavoastr─â în acest sistem – introducerea unui cod/parola secret─â ┼čtiut─â numai de dumneavoastr─â, similar codului PIN la tranzac┼úiile de la ATM.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CON┼óINUTUL SITE-ULUI www.biowind.ro/meselemn  SAU DE A AFECTA PERFORMAN┼óELE SERVERULUI PE CARE RULEAZ─é SITE-UL www.biowind.ro/meselemn VA FI CONSIDERAT─é O TENTATIV─é DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.biowind.ro/meselemn ┼×I VA PUNE ÎN MI┼×CARE CERCETAREA PENAL─é ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

7. Accesul ┼či reguli generale de utilizare a siteului

Societatea garanteaz─â utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site ┼či nu îi confer─â dreptul de a desc─ârca sau de a modifica par┼úial sau integral site-ul, de a reproduce par┼úial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei BIO Ferestre si Usi S.R.L. f─âr─â acordul scris prealabil al acesteia.

Accesul utilizatorului este condi┼úionat de logare, ┼či acesta este în întregime responsabil pentru pastrarea confidentialita┼úii asupra parolei asociate accesului la serviciile site-ului ┼či de toate informa┼úiile care sunt f─âcute publice din contul s─âu.

În cazul acces─ârii neautorizate a contului de c─âtre terte persoane, Societatea nu î┼či asum─â nicio responsabilitate fa┼ú─â de consecin┼úele care pot ap─ârea.

Utilizatorii accept─â s─â nu împrumute niciodat─â parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protec┼úie ┼či pentru validitatea informa┼úiilor transmise.

De asemenea, accept─â s─â nu utilizeze niciodat─â parola altui membru pentru a posta mesaje.

Se interzice încercarea de a interveni în func┼úionarea serverelor Societ─â┼úii sau a celor de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”, o astfel de ac┼úiune putând atrage dup─â sine r─âspunderea civil─â sau penal─â.

Utilizatorii accept─â s─â nu împrumute niciodat─â parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protec┼úie ┼či pentru validitatea informa┼úiilor transmise. De asemenea, accept─â s─â nu utilizeze niciodat─â parola altui membru pentru a posta mesaje.

Site-ul folose┼čte „cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu con┼úin niciun fel de date personale ale utilizatorului ┼či nu prezint─â risc în cazul în care sunt interceptate de ter┼úe p─âr┼úi.

Dac─â browser-ul utilizatorului este configurat s─â nu le accepte, la anumite pagini poate s─â apar─â nefunc┼úionalitate par┼úial─â sau total─â, utilizatorul expunându-se unei inform─âri trunchiate.

Pentru mai multe informa┼úii referitoare la coockies accesa┼úi pagina politicii de confiden┼úialitate www.biowind.ro/meselemn/confidentialitate

 

8. Comand─â, facturare, livrare, plat─â, acceptare.

Vânz─âtorul va emite c─âtre Cump─âr─âtor o factur─â pentru Bunurile ┼či Serviciile livrate, obliga┼úia Cump─âr─âtorului fiind s─â furnizeze toate informa┼úiile necesare emiterii facturii conform cu legisla┼úia în vigoare. Comanda acceptat─â reprezint─â voin┼úa p─âr┼úilor, ┼či specific─â pre┼úul de facturare cu TVA al bunurilor ┼či serviciilor, costurile de livrare, respectiv modalitatea ┼či termenul de plat─â.

În cazul în care termenele de livrare nu pot fi respectate, Vânz─âtorul este obligat s─â anun┼úe Cump─âr─âtorul de termenul estimat de finalizare a livr─ârii.

Vânz─âtorul se oblig─â s─â expedieze Bunurile ┼či Serviciile în sistem de curierat door-to-door c─âtre Cump─âr─âtor, limitându-se doar la teritoriul Romaniei.Curierul nu este autorizat de c─âtre Vânz─âtor s─â permit─â Cump─âr─âtorului deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semn─ârii de livrare ┼či achit─ârii eventualei contravalori a acestora.

Vânz─âtorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor ┼či Serviciilor ┼či va asigura transmiterea documentelor însotitoare.

Responsabilitatea vânz─âtorului privind bunurile ┼či serviciile livrate înceteaz─â în momentul pred─ârii acestora c─âtre societatea de curierat intern cu care Vânz─âtorul colaboreaz─â sau c─âtre reprezentantul Cump─âr─âtorului.

Atunci când Bunurile ┼či Serviciile sunt conforme cu caracteristicile men┼úionate în Comanda, vor fi acceptate necondi┼úionat de c─âtre Cump─âr─âtor. În cazul în care Cump─âr─âtorul descoper─â c─â produsele livrate sau serviciile furnizate nu sunt conforme specifica┼úiilor din Comand─â, atunci Vânz─âtorul va aduce la conformitate Produsele ┼či Serviciile.

Dreptul de proprietate asupra bunurilor ┼či serviciile sunt transferate Cump─âr─âtorului dup─â ce acesta a efectuat plata ┼či dup─â ce a semnat de primire documentul de transport furnizat de curier, respectiv factura fiscal─â în cadrul livr─ârii efectuate direct de Vânz─âtor.

Plata bunurilor ┼či serviciilor conform acestor Termeni ┼či Condi┼úii se poate efectua: 
a) online, cu card de credit/debit
b) cu ordin de plat─â în contul specificat în Comand─â
c) prin ramburs pl─âtit curierului la predarea coletului

Dac─â plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar s─â completa┼úi un formular cu datele despre acesta. Dac─â tranzac┼úia prin card a fost reu┼čit─â, urm─âtorul ecran v─â ofer─â informa┼úiile relevante pentru comand─â.

biowind.ro/meselemn accept─â urm─âtoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastr─â va fi procesat─â imediat. În cazul achit─ârii prin ordin de plat─â, Cump─âr─âtorul este responsabil de men┼úionarea corect─â în cadrul observa┼úiilor a id-ului comenzii, iar procesarea acesteia va începe dup─â ce contul bancar al Societ─â┼úii este creditat cu contravaloarea ei integral─â.

9. Garanţii

Toate produsele comercializate de www.biowind.ro/meselemn  sunt noi, în ambalajele originale ┼či provin din surse autorizate de fiecare produc─âtor în parte, ┼či beneficiaz─â de Condi┼úii de garan┼úie conforme legisla┼úiei în vigoare ┼či politicilor comerciale ale produc─âtorilor.

Pentru fiecare produs care beneficiază de garanţie veţi primi la livrare un certificat de garanţie .

Lipsa certificatului de garan┼úie al produsului trebuie semnalat─â în maxim 48 ore de la recep┼úia produsului/coletului pe adresa www.biowind.ro/meselemn/contact. Orice sesizare ulterioar─â nu va fi luat─â în considerare.

10. R─âspundere

Responsabilitatea juridic─â cu privire la bunurile vândute prin intermediul biowind.ro/meselemn  apar┼úine exclusiv vânz─âtorilor, Compania neputând fi sanc┼úionat─â de c─âtre ANPC sau de alte organe de acest gen. Responsabilitatea privind con┼úinutul, culoare, cantitatea ┼či verdicitatea bunului vândut revine la fel Vânz─âtorului. Suplimentar, Compania va asigura c─â în cazul în care în termen de 10 zile de la achizi┼úionare nu sunte┼úi mul┼úumit cu privire la produsul vândut, fie v─â returneaz─â sumele pl─âtite cu titlu de pre┼ú al produsului, fie ve┼úi primi un produs în echivalent, alegerea r─âmânând la latitudinea Dvs.

Compania nu este responsabil─â pentru daune de orice fel pe care cump─âr─âtorul sau oricare ter┼ú─â parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de c─âtre vânz─âtor a oric─ârei din obliga┼úiile sale conform comenzii ┼či pentru daune care rezult─â din utilizarea bunurilor ┼či serviciilor dup─â livrare ┼či, în special, pentru pierderea produselor.

Vânz─âtorul va fi r─âspunz─âtor în cazul în care sub-contractan┼úii ┼či/sau partenerii s─âi de orice fel implica┼úi în executarea comenzii nu îndeplinesc oricare din obliga┼úiile contractuale.

Nici una din p─ârti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obliga┼úiilor sale contractuale, dac─â o astfel de neexecutare este datorat─â unui eveniment de for┼ú─â major─â. For┼úa major─â este evenimentul imprevizibil, în afara controlului p─âr┼úilor ┼či care nu poate fi evitat.

10. Jurisdic┼úie ┼či litigii

Prezentul contract este supus legii române.

Orice litigiu ap─ârut în legatur─â cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabil─â.

În cazul în care nu s-a reu┼čit stingerea conflictului pe cale amiabil─â, competen┼úa revine instantelor de judecat─â române.

Fiind de acord cu aceste Termene ┼či Condi┼úii, clientul î┼či asum─â în totalitate aceste riscuri.

 

 

Las─â un r─âspuns