Termeni si Conditii


Inainte de a utiliza site-ul www.biowind.ro/meselemn este necesar sa cititi si acceptati acesti termini si conditii.
Daca nu acceptati acesti termini si conditii va rugam sa nu utilizati acest site.
Noi biowind.ro/meselemn ne rezervam dreptul de a modifica revizuii si complete prezentii termini si conditii in orice moment. Aceste modificari sunt facute publice pe aceasta pagina si intra in vigoare in momentul modificarii si aparitia ei pe site. Pentru aceasta va rugam in mod regulat sa recititi acesti termnei si conditii deoarece utilizarea site-ului dupa ce modificarile sunt postate inseamna ca sunteti de accord cu termenii si conditiile din momentul respectiv. Scopul nostru este sa va oferim o gama larga de produse la cele mai bune preturi si conditii de livrare. Pentru a va intari increderea in magazinul nostru online firma noastra va ofera posibilitatea de a returna produsele cumparate intr-un termen de 10 zile de la cumparare. Daca veti opta pentru returnarea produsului va rugam il trimiteti in aceleasi conditii in care ati primit produsul si sa trimiteti scurta descriere a inconvenientului si motivele pentru care le-ati returnat. Daca returnati un produs aveti doua optiuni: returnarea banilor sau cumpararea unui alt produs in valoarea pretului achitat. 

 
1. Definitii

Termenii si conditiile se aplica vanzarilor de bunuri. Realizate de catre S.C. BIO Ferestre si Usi S.R.L. si de partenerii contractanti, prin intermediul magazinului onaline www.biowind.ro/meselemn catre cumparatorul final. 
Utilizator: Persoane fizice si juridice inregistrate pe site-ul nostru.
Cumparator:  Persoane fizice si juridice care emit o comanda ferma.
Compania: (Proprietar)  SC BIO Ferestre si Usi SRL cu datele de identificare Satu Ruseni nr. 143 jud. Satu Mare RO 29279043 si J30/809/2011 cu calitatea de proprietar al domeniului , al magazinului online si al marcii inregistrate www.biowind.ro/meselemn  
Vanzator: Proprietarul sau partenerul contractant al acestuia.
Site: Magazinul online www.biowind.ro/meselemn 
Bunuri si Servicii: orice produs sau serviciu care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului, incluzând şi bunurile şi serviciile menţionate în Comandă. 
Comanda – un document electronic sau telefonic ce intervine ca forma de comunicare între Vânzător şi Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile şi Serviciile şi Cumpărătorul este de acord să primeasca aceste Bunuri şi Servicii şi să facă plata acestora. 
Contract – o Comanda confirmată de către Vânzător. 
Drepturi de Proprietate Intelectuală (regăsite prescurtat D.P.I.) – toate drepturile imateriale incluzând fără a se limita la: numele comercial, drepturile asupra bazei de date, know-how, structura comercială construită şi modalitatea de dezvoltare a acesteia, dreptul de autor, drepturi de proiectare, conţinut, modele, patente, mărci înregistrate şi înregistrări ale numelor de domenii. 
Specificaţii – toate specificaţiile şi/sau descrierile Bunurilor şi Serviciilor aşa cum sunt mentionate în Comandă.

2. Proceduri Contractuale

Dupa lansarea unei comenzi electronice pe site sau telefonice , cumparatorul este de accord cu forma de comunicare email sau telephonic prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunea. 
O comanda este compusa din:        
– comanda cu date de livrare si facturare 
– specificatiile cumparatorului daca este cazul
– termini si conditii 

Dacă Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a Comenzii şi a Termenilor. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când exista o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Până la confirmarea comenzii aceasta nu are valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii şi Condiţiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat, acestea fiind completate după caz de Certificatul de Garanţie emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului www.biowind.ro/meselemn, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Sc BIO Ferestre si Usi Srl si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii Sc BIO Ferestre si Usi Srl si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a Sc BIO Ferestre si Usi Srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
In cazul in care observati o incalcare a drepturilor de autor de catre biowind.ro/meselemn va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa: info[at]biowind.ro/meselemn www.biowind.ro/meselemn/contact 
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Sc BIO Ferestre si Usi Srl sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Informaţii personale

Sunteţi de acord că furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităţilor de înregistrare cerute.

După completarea formularului de înregistrare, utilizatorul are la dispoziţie un cont pentru utilizarea serviciilor.

Informaţiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligaţi să ne furnizaţi corect numele, adresa şi alte informaţii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informaţii, accesaţi link-ul http://biowind.ro/meselemn/customer/account/

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil sau să faceţi modificările necesare în contul dumneavoastră.

Prin accesarea contului şi utilizarea parolei personale sunteţi responsabil pentru toate acţiunile care decurg din folosirea acestora. Societatea nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.

Societatea nu-şi asumă niciun fel de responsabilitate pentru situaţiile în care utilizatorul îşi publică adresa sau orice alte date personale, din proprie initiaţivă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvăluită în cazul în care, prin informaţiile postate, aceştia ar putea fi puşi în pericol. La înregistrare, utilizatorii vor folosi adresa de email ca identificator (username/email) şi parola (password) sau serviciile terţilor ( facebook, google şi yahoo )

6. Securitatea datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC BIO Ferestre si Usi SRL – are obligaţia de a administra în Condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopurile colectării datelor sunt confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poştă sau alte mijloace de comunicare despre acţiunile ulterioare, marketing, reclamă şi publicitate, statistică şi servicii de comunicaţii electronice. Refuzul de a furniza datele va interzice participarea în cadrul concursurilor sau accesul la unele servicii ale site-urilor Societăţii.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităţilor în drept cu scopul verificării tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienţi sunt strict confidenţiale. Vânzătorul se angajează în faţa clienţilor săi să nu furnizeze aceste date unor terţe persoane sau companii şi să le utilizeze strict pentru uzul relaţiei de afaceri dintre client şi vânzător.

Categoriile de date prelucrate de Societate sunt numele şi prenumele, sexul, data şi locul naşterii, cetăţenia, semnătura, telefon/fax, adresa (domiciliu/reşedinţa), formare profesională/diplome/studii, e-mail, imagine şi voce, date de identificare ale persoanelor juridice, etc. Câştigătorilor concursurilor organizate de Societate li se va solicita o copie a CI/BI în vederea verificării corectitudinii datelor furnizate la înscriere, astfel încât premiile să fie acordate câştigătorilor de drept; totodată, datele conţinute în CI/BI sunt necesare în scopul reţinerii şi virării la bugetul de stat a impozitului aferent premiilor câştigate. Datele prelucrate vor fi stocate în baze de date computerizate.

Prin participarea la concursurile sau accesul la unele servicii ale site-urilor Societăţii, sunteţi de acord să primiti informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Societate, partenerii contractuali ai operatorului, alte companii din acelaşi grup cu operatorul, furnizori de servicii şi bunuri şi mass-media.

Societatea se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a utilizatorilor şi să nu o dezvăluie unei terţe părţi, dacă aceasta nu se afla între partenerii agreaţi în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea şi/sau procedurile judiciare.

Societatea nu răspunde de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul şi care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor.

Acest site foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află în controlul nostru.

Vânzătorul certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţa cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ): 
a. dreptul de a cere Societăţii să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere Societăţii să rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere Societăţii să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
d. dreptul de a vă adresa justitiei;

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa printr-un email la www.biowind.ro/meselemn/contact sau cu o cerere scrisă, datată şi semnată, însotită de o copie a actului Dvs. de identitate, la adresa de corespondenţă: localitatea Sat Ruseni nr.143  , judetul Satu Mare. La primirea solicitării, Societatea se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, steargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, sau să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

În cazul plaţilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuată prin intermediul soluţiilor de plată online oferite de Pay Secure.

În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastră să intre în posesia şi să fie folosite abuziv de terţe persoane:

Societatea şi Pay Secure garantează securitatea sistemelor informatice.

Informaţiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Societăţii sau pe serverele Pay Secure.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră, sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacţiei se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parola secretă ştiută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacţiile de la ATM.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONŢINUTUL SITE-ULUI www.biowind.ro/meselemn  SAU DE A AFECTA PERFORMANŢELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.biowind.ro/meselemn VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.biowind.ro/meselemn ŞI VA PUNE ÎN MIŞCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

7. Accesul şi reguli generale de utilizare a siteului

Societatea garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei BIO Ferestre si Usi S.R.L. fără acordul scris prealabil al acesteia.

Accesul utilizatorului este condiţionat de logare, şi acesta este în întregime responsabil pentru pastrarea confidentialitaţii asupra parolei asociate accesului la serviciile site-ului şi de toate informaţiile care sunt făcute publice din contul său.

În cazul accesării neautorizate a contului de către terte persoane, Societatea nu îşi asumă nicio responsabilitate faţă de consecinţele care pot apărea.

Utilizatorii acceptă să nu împrumute niciodată parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protecţie şi pentru validitatea informaţiilor transmise.

De asemenea, acceptă să nu utilizeze niciodată parola altui membru pentru a posta mesaje.

Se interzice încercarea de a interveni în funcţionarea serverelor Societăţii sau a celor de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”, o astfel de acţiune putând atrage după sine răspunderea civilă sau penală.

Utilizatorii acceptă să nu împrumute niciodată parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protecţie şi pentru validitatea informaţiilor transmise. De asemenea, acceptă să nu utilizeze niciodată parola altui membru pentru a posta mesaje.

Site-ul foloseşte „cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu conţin niciun fel de date personale ale utilizatorului şi nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terţe părţi.

Dacă browser-ul utilizatorului este configurat să nu le accepte, la anumite pagini poate să apară nefuncţionalitate parţială sau totală, utilizatorul expunându-se unei informări trunchiate.

Pentru mai multe informaţii referitoare la coockies accesaţi pagina politicii de confidenţialitate www.biowind.ro/meselemn/confidentialitate

 

8. Comandă, facturare, livrare, plată, acceptare.

Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile şi Serviciile livrate, obligaţia Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare. Comanda acceptată reprezintă voinţa părţilor, şi specifică preţul de facturare cu TVA al bunurilor şi serviciilor, costurile de livrare, respectiv modalitatea şi termenul de plată.

În cazul în care termenele de livrare nu pot fi respectate, Vânzătorul este obligat să anunţe Cumpărătorul de termenul estimat de finalizare a livrării.

Vânzătorul se obligă să expedieze Bunurile şi Serviciile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător, limitându-se doar la teritoriul Romaniei.Curierul nu este autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare şi achitării eventualei contravalori a acestora.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor şi Serviciilor şi va asigura transmiterea documentelor însotitoare.

Responsabilitatea vânzătorului privind bunurile şi serviciile livrate încetează în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează sau către reprezentantul Cumpărătorului.

Atunci când Bunurile şi Serviciile sunt conforme cu caracteristicile menţionate în Comanda, vor fi acceptate necondiţionat de către Cumpărător. În cazul în care Cumpărătorul descoperă că produsele livrate sau serviciile furnizate nu sunt conforme specificaţiilor din Comandă, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Produsele şi Serviciile.

Dreptul de proprietate asupra bunurilor şi serviciile sunt transferate Cumpărătorului după ce acesta a efectuat plata şi după ce a semnat de primire documentul de transport furnizat de curier, respectiv factura fiscală în cadrul livrării efectuate direct de Vânzător.

Plata bunurilor şi serviciilor conform acestor Termeni şi Condiţii se poate efectua: 
a) online, cu card de credit/debit
b) cu ordin de plată în contul specificat în Comandă
c) prin ramburs plătit curierului la predarea coletului

Dacă plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar să completaţi un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacţia prin card a fost reuşită, următorul ecran vă oferă informaţiile relevante pentru comandă.

biowind.ro/meselemn acceptă următoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastră va fi procesată imediat. În cazul achitării prin ordin de plată, Cumpărătorul este responsabil de menţionarea corectă în cadrul observaţiilor a id-ului comenzii, iar procesarea acesteia va începe după ce contul bancar al Societăţii este creditat cu contravaloarea ei integrală.

9. Garanţii

Toate produsele comercializate de www.biowind.ro/meselemn  sunt noi, în ambalajele originale şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte, şi beneficiază de Condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor.

Pentru fiecare produs care beneficiază de garanţie veţi primi la livrare un certificat de garanţie .

Lipsa certificatului de garanţie al produsului trebuie semnalată în maxim 48 ore de la recepţia produsului/coletului pe adresa www.biowind.ro/meselemn/contact. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

10. Răspundere

Responsabilitatea juridică cu privire la bunurile vândute prin intermediul biowind.ro/meselemn  aparţine exclusiv vânzătorilor, Compania neputând fi sancţionată de către ANPC sau de alte organe de acest gen. Responsabilitatea privind conţinutul, culoare, cantitatea şi verdicitatea bunului vândut revine la fel Vânzătorului. Suplimentar, Compania va asigura că în cazul în care în termen de 10 zile de la achiziţionare nu sunteţi mulţumit cu privire la produsul vândut, fie vă returnează sumele plătite cu titlu de preţ al produsului, fie veţi primi un produs în echivalent, alegerea rămânând la latitudinea Dvs.

Compania nu este responsabilă pentru daune de orice fel pe care cumpărătorul sau oricare terţă parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către vânzător a oricărei din obligaţiile sale conform comenzii şi pentru daune care rezultă din utilizarea bunurilor şi serviciilor după livrare şi, în special, pentru pierderea produselor.

Vânzătorul va fi răspunzător în cazul în care sub-contractanţii şi/sau partenerii săi de orice fel implicaţi în executarea comenzii nu îndeplinesc oricare din obligaţiile contractuale.

Nici una din părti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

10. Jurisdicţie şi litigii

Prezentul contract este supus legii române.

Orice litigiu apărut în legatură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă.

În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instantelor de judecată române.

Fiind de acord cu aceste Termene şi Condiţii, clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.

 

 

Lasă un răspuns