Plasele de insecte, asa cum sugereaza si numele, protejeaza casa si familia, impotriva insectelor (tantarilor).

Pentru o protectie foarte buna, impotriva insectelor, trebuie sa va informati asupra modului de realizare a plaselor, asupra materialului, dar si asupra montajului.

Plasele de insecte se pot monta atat pe ferestre sau usi din PVC dar si pe cele din lemn stratificat, iar in functie de preferintele clientului dar si a pretului ele pot fi de 3 tipuri:

 • plasa insecte fixa;
 • plasa insecte mobile;
 • plasa insecte rulou.

Ca material din ce se confectineaza plasele de insecte:

 • plase insecte din pvc;
 • plase insecte din aluminiu;
 • plase insecte lemn.

Plase tantari rulou aluminiu

Dintre toate tipurile de plase de insecte, din punct de vedere financiar, cea mai ieftina este cea fixa. Acest model se fixeaza pe tocul ferestrei, si prinderea se va efectua cu cleme speciale. Singurul dezavantaj este faptul ca nu se vor putea deschide.

Plasa de tantari mobila, se monteaza pe tocul tamplariei cu balamale. Deschiderea la acest model se face in plan orizontal.

Plasa de insecte tip rulou se aplica tot pe tocul tamplariei in dreptul partii mobile a tamplariei. Pe partea superioara a tamplariei are o caseta iar pe partile laterale se gasesc 2 ghidaje. Deschiderea la acest tip de plase se face in plan vertical, iar actionarea se face prin manevrarea snurului.

Sfat: Pentru plasele de tantari – insecte tip rulou recomandam a se monta in cutia rulourilor din aluminiu aplicate pe exteriorul ferestrei de lemn.

Pentru  plasele de insecte fixe si mobile este recomandat ca pe timpul iernii sa se demonteze, pentru a evita deteriorarea.

 

1 Comment
 • radu pinzariu
  nov. 12, 2013 Răspunde

  Buna ziua.

  As dori si eu un pret pentru o plasa insecte tip rulou,cadru culoare alb.
  Golul de lumina la toc este 1370 mm pe latime si 1173 mm pe inaltime.
  As dori un pret fara precadru din teava rectangulara si fara transport si montaj.

  MUltumesc

Lasă un răspuns